Fotografering Aalborg

Fotografering Aalborg - billeder der udtrykker de rette budskaber.

Følg de forskellige kategorier for at se det du finder interessant. Vi tilbyder alt fra bryllupsbilleder til produktbilleder og eventbilleder til dronefotografering – og meget mere derimellem.

Til alle services vi tilbyder indgår planlægning/opstartsmøder, således der forinden er forventningsafstemt hos begge parter og vi dermed kan sikre løsninger der skaber mest værdi.

Bryllup Aalborg
Philip & Stine Aalborg

Vi er meget tilfredse med Simon som fotograf. Simon har været professionel og engageret gennem hele processen i alt fra opstartsmøde, fotografering på selve dagen og billederne som resultat. Simon har formået at agere “flue på væggen” og har foreviget alle de øjeblikke vi kunne tænke os – uden at vi har opdaget det. Vi har gennem hele forløbet følt os trygge med Simon som fotograf og vil ved andre store begivenheder vælge Simon igen. TAK!

Bryllup, Skagen
Morten & Cecilie Skagen

Jamen Simon altså! Vi har lige set videoen, og vi sidder med tårerne trillende ned ad kinderne. Den er så ufatteligt smuk, og den ved jeg kommer til at betyde alt for os at have! Ord er fattige, så af hjertet tak for dit flotte arbejde. Det tager mig nok resten af dagen at få stoppet tårerne! Det er så smukt. Vi er ikke i tvivl om hvem vi skal kontakte, når der kommer en forøgelse i familien! Igen, tusind tusind tak! Er så rørt over den video!

Elin, barnedåb Brønderslev

Jeg har lige haft mulighed for at se billederne - hold da op, hvor er det bare nogle billeder og sikke en fantastisk video! Jeg kan ikke sige tak nok gange - vi er bare så tilfredse! Men tak! Vi vender helt sikkert tilbage, når vi får brug for en fotograf igen.

Morten & Nicoline Frederikshavn

Vi er simpelthen så glade og taknemlige for resultatet! Det er lige præcis som vi havde ønsket os - og mere til! Vi syntes, at det var en rigtig god oplevelse med Simon Müller som fotograf - super god, professionel, positiv og man kunne slappe helt af i det. Og så var han god til at forklare hvad vi skulle og havde gode idéer. Intet andet end kæmpe ros fra os!

Ræk ud og hør hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi sidder klar til at besvare din henvendelse. Du kan også sende os en besked gennem nedenstående kontaktformular, hvor du gør os lidt klogere på dine tanker, udfordringer og drømme. 

Sammen kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Contact Form Demo
Kontakt fotograf Aalborg, Presento ApS