Videoproduktion Aalborg -
Udvalgte cases

Videoproduktion Aalborg. Få et indblik i nogle af vores tidligere samarbejder. Måske en videoproduktion er lige hvad I står og mangler?

Her er nogle af de videocases, som vi er ekstra stole af.

Afspil video om Videoproduktion, Aalborg

FEATURED CASE,
Sintex A/S

UDFORDRINGEN

Månedligt besøger tusindvis af mennesker Sintex A/S’ hjemmeside. Men der var fortsat uklarhed omkring deres unikke måde at arbejde med kundedrevet-innovation på.

LØSNINGEN

Derfor ønskede Sintex en profilvideo der kunne visualisere hvordan det interne samarbejde kombineret med samarbejdet med kunderne er unikt.

Hvordan oplever Sintex værdi?

Videoen kan både anvendes internt til at fortælle nye medarbejdere om arbejdsmetoden og samtidig sikre rekruttering af de rette medarbejdere. Yderligere til at fortælle nye kunder hvordan Sintex differentierer sig i markedet.

Derfor er videoen ideel til sociale medier, hjemmeside og eventuel annoncering.

01. Visualisér det du er bedst til

02. Skab transparens over for kunder og medarbejdere

03. Opnå flere relevante besøgende og understøt dit brand

Produktpromovering

Afspil video

Promovér dine banebrydende teknologier, et nyt produkt eller andet gennem video content.

Radikale innovationer kan synes svære at kommercialisere i konservative markeder. Investér i videoproduktioner for at gøre op med dette.

Employer branding

Afspil video

Vis kommende kolleger dine kulturelle og organisatoriske styrker og hvorfor de skal søge job hos netop jer!

Gennem en employer branding video kan repræsentanter fra virksomheden fortælle om deres udviklingsrejse og hvad der gør virksomheden speciel.

Aalborg University Business School

UDFORDRINGEN

I dagens Danmark har unge studerende så mange valgmuligheder i forhold til uddannelsesretninger, at det kan være svært at navigere i. Særligt mange har svært ved at se, hvilke jobstillinger man kan få efter endt uddannelse på en studieretning. En studieretning, som ikke er møntet på én profession. Dette ønskede AAUBS at være behjælpelig med at afklare.

LØSNINGEN

I denne forbindelse blev der lavet en større marketingindsats på Cand.merc-uddannelserne, hvori der blandt andet blev inddraget udtalelser fra tidligere studerende. Formålet var at give kommende og igangværende studerende på universitetet en fornemmelse af hvilke fuldtidsstillinger man kan forvente afhængig af valgt specialisering.

Afspil video
Afspil video

Hvad opnås gennem samarbejdet?

Presento ApS varetog al indledende planlægning og koordinering, optagelse, post-produktion og bidrog sågar til implementering samt distribuering.

Trods påvirkning af den daværende Covid-19-situation oplevede universitetet flere ansøgninger på deres business-uddannelser.

01. Forøg din kendskabsgrad

02. Opnå flere relevante besøgende og skab troværdighed

03. Skab afklaring om generelle uvisheder og skab værdi for din målgruppe

Restaurant Frida

UDFORDRINGEN

I en by, eller på et marked, med mange konkurrerende virksomheder, er blandt andet branding en essentiel indsats. Hvad er det specielle ved din virksomhed? Hvordan skiller du dig ud fra de andre? 

LØSNINGEN

Som et led i ønsket om at opnå en større kendskabsgrad, og herunder konvertering, havde vi fornøjelsen af at lave en promoveringsvideo for Restaurant Frida i Frederikshavn. Formålet var at vise udvalget fra restaurantens trækplaster – aftenbuffeten. Yderligere blev der lavet helt ny hjemmeside og iværksat annoncering i bl.a. aviser, på Facebook og Instagram ifm. nytårsmenu.

Hvad fik restauranten?

En komplet løsning med al indholdsproduktion til hjemmeside, nye menukort, redesign af hjemmeside, håndtering af SEO- og GDPR samt integration af online bordbooking. Herudover en stigning på 1.031% organiske besøgende på hjemmesiden inden for de første fire måneder.

01. Forøget synlighed og konvertering

02. Online organisk vækst på +1.000% over fire måneder

03. Online tilstedeværelse med mulighed for booking hvor forbrugeren foretrækker det

Afspil video om Restaurant, mad
Mere af vores arbejde...
Afspil video om Bryllup, Skagen

Ræk ud og hør hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi sidder klar til at besvare din henvendelse. Du kan også sende os en besked gennem nedenstående kontaktformular, hvor du gør os lidt klogere på dine tanker, udfordringer og drømme.

Sammen kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Contact Form Demo
Kontakt fotograf Aalborg, Presento ApS