Kreatøren bag..

Om os; Din totalleverandør af foto- og videoproduktioner, Aalborg - Nordjylland.

Uanset om det er en præsentation af din virksomhed, korte videoer målrettet diverse sociale medier eller noget helt tredje, du søger, står vi altid klar til at hjælpe. Presento ApS sætter en ære i at formidle lige præcis det budskab du ønsker fortalt.

Vi tilbyder også at dække private arrangementer. Gennem professionel foto- og videografering af alt fra portrætfotografering, bryllup og konfirmation til familiefotos sikrer vi kompromisløs kvalitet.

Billeder og video du kan have glæde af resten af livet!

Mennesket bag kameraet

Simon Müller er freelance foto- & videograf fra Aalborg, Nordjylland. Jeg har gennem den seneste årrække produceret foto- & videomateriale til erhverv og private, sideløbende med mit studie på Aalborg University Business School og nu på freelance-basis. I sommeren 2023 færdiggjorde jeg min kandidatgrad i Erhvervsøkonomi, Cand.merc. International Business.

Jeg har erfaring med foto- & videografering i alt fra reklame, portrætter, bryllup/events, produkt og droneoperation til grafisk design og retouchering – af denne årsag hjælper jeg gerne med både idéudvikling, udførsel og efterbehandling af det ønskede materiale. Yderligere har jeg gennem studie såvel som erhvervserfaring tilegnet mig et solidt kendskab til marketing, hvorfor jeg lettere kan identificere virksomhedens (og tilhørende kunders) behov og dermed indramme de rette værdier. Med mig som din/jeres fotograf leveres materialet i rette kvalitet og format – klar til brug.

Hos Presento ApS tilbyder vi at komme flere foto- og videografer ud. Vi har et tæt samarbejde med flere freelancere.

portræt

Min passion for de kreative fag har længe fyldt en stor del i mit liv. Med ti års erfaring som fritidsmusiker og nu fire års erfaring som fotograf, har jeg længe udfoldet mig kreativt. Jeg købte mit første DSLR-kamera i 2019, hvortil jeg til stadighed arbejder hver dag på at forfine mit håndværk.

Særligt findes der tre elementer, som jeg på bedste vis forsøger at lade sig komme til udtryk i mit arbejde.

Storytelling; Jeg lægger stor vægt på at fortælle netop den historie og de værdier der ønskes foreviget.

Relationsbaseret; Med stor sans for detaljen er det vigtigt for mig at indfange det rette moment – et moment der gengiver en følelse, en forståelse, en relation som andre kan forene sig med.

Samarbejde; Jeg arbejder ud fra mantraet om samarbejde i øjenhøjde frem for kunde-leverandørforholdet.

Vi specialiserer os i vores passion. Passionen for at forevige nutiden; passionen for at skabe værdi i fremtiden. Vi laver content til ethvert behov.
Simon Müller
Ejer, Presento ApS
Features

Intet pral.
Vi er blot stolte.

Videoproduktion Aalborg, Nordjylland

"NORDJYLLANDSFILMEN"

Simon Müller deltager i TV-projektet "NORDJYLLANDSFILMEN" på TV2 NORD. Programmet vises efteråret 2022.
TV2 NORD

VINDER AF TV2 FOTOKONKURRENCE

Udvalgt af TV2 NORDs fotoredaktion som vinder af fotokonkurrencen "Sommer i Nordjylland" - sommeren 2020.

"NATURFOTOGRAFERNE"

Simon Müller deltager i TV-projektet "NATURFOTOGRAFERNE" på TV2 NORD. Programmet vises efteråret 2022.

ARTIKEL I NOMADICT

NOMADICT har skrevet en artikel om Simon Müller og udgivet en række billeder i deres internationale rejse- og fotomagasin.

Ræk ud og hør hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud – vi sidder klar til at besvare din henvendelse. Du kan også sende os en besked gennem nedenstående kontaktformular, hvor du gør os lidt klogere på dine tanker, udfordringer og drømme. 

Sammen kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Contact Form Demo
Kontakt fotograf Aalborg, Presento ApS